TT KAIE


Vuonna 1987 perustettu Tanssiteatteri KAIE ry on vuosien saatossa laajentunut monitaiteellisten produktioiden valmistajaksi. Monimuotoiset performancet, interaktiiviset yleisötapahtumat, ulkoilmanäytökset ja lasten tarinatuokiot kuuluvat näyttämöteosten ohella ohjelmistoon.

Teatterin taiteellinen johtaja, koreografi-tanssija Anne Jouhtinen on Kaien tulisielu ja pääkoreografi, hänen lisäkseen työryhmiin on kiinnitetty tanssijoita ja muiden alojen ammattilaisia produktiokohtaisesti.

TT Kaie on tullut tunnetuksi yleisökasvatuksellisista metodeistaan tuoda tanssitaide yleisön luo. Kadut, puistot, torit, päiväkodit, koulut, leikkikentät, näyteikkunat, entisajan puhelinkopit ja perinteiset näyttämöt ovat Kaien valtakuntaa. Lapsi- ja aikuisyleisölle suunnatut teokset ovat koskettaneet katsojiaan milloin huumorilla ja ilolla, milloin syvällisyydellään ja pohdiskelua innoittavina. Hersyilevä kylähulluus on tervettä voimaa!

TT Kaie järjestää omia näytöksiä, tuottaa yhteistuotantoja, valmistaa tilaustapahtumia yksityis- ja julkiselle sektorille.